![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-daa9d8a7d8b3d8aad8b1d8af-d8a8db8c-d8aad8aed985-d985d8b1d8ba_631aa1f716cd2.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-daa9d8a7d8b3d8aad8b1d8af-d8a8db8c-d8aad8aed985-d985d8b1d8ba_631aa1f716cd2.jpeg)
شیرینی کاسترد در طرز اش تخم مرغ ندارد و خیلی مناسب می باشد برای کسانی که به تخم مرغ آلرژی دارند و دلداده شیرینی هستند .
آماده سازی : 30 لحظه
پخت : 20 لحظه
مواد مورد نیاز سمت تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ برای 5 نفر :
کره | 300 گرم |
شکر | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
پودر کاستارد | 1 پیمانه |
آرد | 2 و 1/2 پیمانه |
طرز شیرینی کاسترد بی تخم مرغ :
فر را روی حرارت 180 درجه قرار می دهیم و سینی فر را چرب می کنیم.
آرد و کاسترد و شکر پودری را الک می کنیم ، کره و وانیل را افزایش و خمیر را با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و مناسب بدست بیاد.
مراقب باشید خمیر و زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد که شیرینی شما خراب می شود .
به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد قالب زده (می توانید با دست توپی درست کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و با چنگال روی آن فشار داده تا شیار دار شود ) در فر به مدت 15-20 لحظه قرار می دهیم.
منبع: خوی وب و بریونی