![طرز تهیه مربای به،مربای به طرز تهیه مربا به,طرزتهیه مربای به](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8a8d987_631a004c3e786.jpeg)
![طرز تهیه مربا به،طرزتهیه مربای به طرز تهیه مربای به,مربای به](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8a8d987_631a004c53b66.jpeg)
![طرز تهیه مربا به،طرزتهیه مربای به طرز تهیه مربای به,مربای به](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8a8d987_631a004c53b66.jpeg)
![طرز تهیه مربا به،طرزتهیه مربای به طرز تهیه مربای به,مربای به](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8a8d987_631a004c53b66.jpeg)
![طرز تهیه مربا به،طرزتهیه مربای به طرز تهیه مربای به,مربای به](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d8a8d987_631a004c53b66.jpeg)
مواد مورد نیاز مربا: شکر 1 کیلو گلاب 1 کیلو گل هل 2 قاشق غذاخوری آب به مقدار لازم. و پوست خود را بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید و سپس در قابلمه بریزید و آب بریزید تا سطح آن را بگیرد و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد و وقتی آب جوش آمد شکر را در آن بریزید و بگذارید بماند. قابلمه را به مدت 1 ساعت، سپس زودپز را در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید مربا بماند. بعد از 3-4 ساعت زودپز را بردارید و هل و گلاب را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت دیگر روی آتش بماند. در انتها کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و وقتی چند بار جوش آمد در قابلمه را خاموش کنید نکاتی برای درست کردن مربا: اگر خوب آماده شود مربا بسیار خوش رنگ و زیبا می شود که خیلی هم خوشمزه است وگرنه خوب می شود. قهوه ای خم شده و له شود.برای قرمز.اگر مربا شد بهتر است در قابلمه مسی بپزید. .