![شیرینی نسکافه ای،طرز تهیه شیرینی نسکافه ای شیرینی نسکافه ای تلخ,تهیه شیرینی نسکافه ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d986d8b3daa9d8a7d981d987-d8a7db8c_631a26cd1d506.jpeg)
مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای: 225 گرم آرد 225 گرم کره نشاسته ذرت 50 گرم پودر قند 60 گرم وانیل 2 قاشق غذاخوری وانیل و کمی آب در حال جوش شیرینی میکس و شکر نسکافه : با همزن روشن تا رنگ کاملا روشن شود. وانیل و نسکافه حل شده در آب جوش را اضافه کنید و آب را خیلی کم (حدود 1-2 قاشق غذاخوری) اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سپس آرد و نشاسته الک شده را اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده است، با استفاده از قیف و وردنه هر طرحی را که دوست دارید شکوفا کنید. شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه قرار دهید.